De laatste jaren  is er enorm veel veranderd in os vakgebied. Wij zij dan ook trots je de laatste nieuwe technologie, Efficy aan te bieden. Efficy is een waardig alternatief voor esthetische chirurgische ingrepen, dat veilig, doeltreffend en snel resultaat oplevert. 

Met behulp van Efficy kan een uitgebreid scala aan huidkwalen behandeld worden.

  • Gelaatsproblemen: bv. een slappe huid, rimpels, een vale teint en gebrek aan stevigheid
  • Lichaamsproblemen: bv. hardnekkige cellulitis, striemen, een slappe huid en versteviging van de huid 

Het multifunctioneel platform Efficy heeft de mogelijkheid om drie exclusieve, efficiënte en veilige technologieën van de nieuwste generatie te combineren: R Frequency (digitale radiofrequentie), Vacuum Push Pull en DTI System (digitaal systeem voor transdermale toediening). Deze technieken geven buitengewone resultaten bij gelaats- en lichaamsbehandelingen.

Toelichting bij de technologieën:

DTI

DTI staat voor Transdermaal Introduction of Transdermaal Toedieningssysteem. Deze zachte en veilige behandelingsmethode brengt de actieve ingrediënten tot het gewenste huidniveau.Wij gebruiken deze technologie bij al onze anti-aging verzorgingen en indien de huid het toelaat bij onze gelaatsverzorgingen.

Radiofrequentie

Last van huidverslapping, rimpels of donkere kringen en wallen rond de ogen? Wij zorgen voor een doeltreffende en veilige behandeling, zonder herstelperiode. Radiofrequentie werkt van binnenuit, stimuleert de vezels en fibroblasten en werkt revitaliserend. Wij maken uw gelaatscontouren weer strakker, verminderen een dubbele kin enzovoort. Op het lichaam kunnen we het silhouet hermodellerenpostnataal herstel bevorderen, de huid regenereren met een striemenbehandeling, drainage etc. Tal van oplossingen voor uw problemen!

Vacuüm push/pull techniek

Vacuüm- en Pressotherapie in één stick. Deze behandeling werkt verstevigend en zorgt voor een echte zuurstofboost in de huid. Afvalstoffen worden verwijderd. Voor het gelaat zijn behandelingen voor tonificatie, revitalisering en drainage mogelijk. Voor het lichaam kunnen we defibroseren (het kneden van het weefsel en zo de onderhuidse vetlaag aanpakken), anti-cellulitis tegengaanvasculaire dynamisering creëren (bloedsomloop verbeteren),… Het is tevens mogelijk om radiofrequentie en vacuüm te combineren in slechts één behandeling.

Op zoek naar huidverbetering? Vanaf de eerste behandeling verzekeren wij met Efficy een zichtbaar resultaat. Weg met pijnlijke plastische chirurgie. Wij bieden jou een schitterend alternatief, met verbluffende resultaten. Reserveer een afspraak voor een synergyage therapie en je zal overtuigd zijn van de indrukwekkende resultaten. De Efficy-technologie is bestemd voor iedere volwassene, zowel man als vrouw, die de huid in een recordtijd en op een volledig betrouwbare wijze wil verbeteren.

Efficy
Efficy
90 min.
€ 98,00