Straal als nooit tevoren

Voor Beauty- en Wellness verzorgingen werken wij bij Perle d’eau samen met het Spaanse topmerk Germaine de Capucinni. Germaine de Capucinni is een dynamisch merk en brengt voortdurend nieuwe behandelingen uit. Wereldwijd behoort zij tot de top vijf.

Wij starten elke verzorging met een kireimethode die zorgt voor een sensationele ontspanning van geest en lichaam. Naast de traditionele gelaatsbehandeling kan je bij ons ook terecht voor een kobidomassage, die traditioneel werd voorbehouden aan de Japanse Koninklijke familie. Ze is ideaal om rimpels en een verslapte huid tegen te gaan. De massage werkt ook in op de gelaats- en halsspieren die de spanningen van het gelaat beïnvloeden. In amper 30 min. is het gelaat volledig ontspannen en in harmonie.

Perle d’eau is gespecialiseerd in anti-agingverzorgingen

Radiofrequentie en vacuümtherapie zijn uiterst geavanceerde technologieën die de huid verstevigen, gelaatscontouren scherper maken, rimpels bestrijden en donkere kringen rond de ogen aanpakken. Wij kunnen je voor elke stap in het verouderingsproces de juiste aanpak aanbieden. Naast de traditionele gelaatsverzorgingen werken wij met cosmeceutische producten die een stap verder gaan dan een instituutverzorging. Dit is de esthetiek van de toekomst!

Ook andere huidkwalen kunnen we behandelen met radiofrequentie en/of push pull. Wens je graag meer uitleg of  een persoonlijk advies spring even binnen of bel ons, wij helpen jou graag verder. Vandaag de dag zien we helaas meer en meer klanten in ons instituut die lijden aan kanker. Wij hebben de nodige bijscholingen gevolgd om ook onder deze omstandigheden een optimale huidverzorging te kunnen aanbieden. 

Discovery Treatment

Bij een eerste gelaatsverzorging raden wij sterk aan om een Discovery treatment te boeken.

Bij een Discovery Treatment maken we samen met jouw een resultaat gericht plan op. We bekijken je huid met ons Observ 520 huidanalyse toestel, we begeleiden je en coachen je samen naar een gezonde huid.We hebben een team met veel jaren ervaring in huidverzorging, gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde kennis met als doel huidverbetering.

Vertrouw ons je huid toe, het is onze missie om er een stralende huid van te maken.

Wat mag je verwachten tijdens een DISCOVERY TREATMENT?

Huidanalyse met Observ 520 huidanalyse toestel, we maken een momentopname van jouw huid, we bekijken en bespreken de sterke punten en natuurlijk de verbeterpunten.

Door het nemen van 6 foto's kunnen we exact bekijken wat er onder je huid gebeurt en niet alleen wat er op het huidoppervlak zichtbaar is. We kunnen een correcte diagnose waarnemen ( zonneschade, roodheid,rimpels, dehydratatie,.... ) en daardoor ook onze verzorgingen aanpassen. Na de behandeling bekijken we jouw progressie.

- optimale reiniging, exfoliëren en tonifiëren.

- volledige gelaatsverzorging ( therapie), aangepast aan uw huidtype.

- we sluiten af met een angepaste dagcrème, zonnebescherming.

Een mooie huid krijg je niet zomaar, stap voor stap werken we volgens een schema dat voor jouw haalbaar is.

We volgen je op en samen gaan we voor een gezonde levensstijl en vooral een mooie stralende huid. 

Duur: 90 tot 120 min.

PRIJS: € 115, 00 

Heel belangrijk ! GEEN MAKE-UP DRAGEN BIJ UW CONSULTATIE ( minstens 2 uur op voorhand uw huid reinigen om de natuurlijke lipide van uw huid te kunnen bekijken)

 

 

Discovery treatment
120 min.
€ 115,00

Behandelingen