Cosmetica met medische ingrediënten om specifieke huidproblemen op te lossen..

Met behulp van Efficy kan een uitgebreid scala aan huidkwalen behandeld worden. Gelaatsproblemen, zoals een slappe huid, rimpels, een vale teint en gebrek aan stevigheid en lichaamsproblemen, zoals hardnekkige cellulitis, striemen, een slappe huid en versteviging van de huid kunnen hardnekkig aangepakt worden. Het multifunctioneel platform Efficy heeft de mogelijkheid om drie exclusieve, efficiënte en veilige technologieën van de nieuwste generatie te combineren: R Frequency (digitale radiofrequentie), Vacuum Push Pull en DTI System (digitaal systeem voor transdermale toediening). Deze technieken geven buitengewone resultaten bij gelaats- en lichaamsbehandelingen. 

Clinical peelings

De beste keuze wanneer je het aanzien van jouw huid wilt verjongen, met onmiddellijk resultaat en zonder enig ongemak.

Is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor personen die last hebben van rimpels, expressielijntjes, niet uniforme teint of hyperpigmentatie, oneffen huidtextuur, vale of doffe teint, acné imperfecties,...

Vanaf de eerste behandeling zichtbaar resultaat. Eén sessie per week gedurende vier weken zorgt voor resultaten die op geleidelijke wijze aanzienlijk verbeteren.

KUUR     4 behandelingen € 260,00

               4 behandelingen met Collageen Boost € 340,00

 

Clinical peeling
30 min.
€ 65,00
Clinical peeling met collageen boost
75 min.
€ 85,00
Synergyage

Doeltreffende huidverbetering voor couperose, rimpelvorming of rode vlekken. Naargelang het probleem wordt na een huiddiagnose de juiste behandeling gegeven, aangepast aan uw huidprobleem. Cosmeceutische lijn. 

Een absolute aanrader!

KUUR 3 BEHANDELINGEN        € 285.00

KUUR 6  BEHANDELINGEN       € 570.00

 

90 min.
€ 98,00
Clinical acné peeling

Roep acné, puistjes en een onzuivere huid een halt toe met onze nieuwe CLINICAL PEEL BALANCING SYSTEM, aangepaste thuisverzorging en voedingsadvies.

Clinical Peelings zijn Cosmeceuticals d.w.z. dat zij bewezen resultaten leveren.

Toe te passen als flash behandeling € 65,00

In geval van inflammatoire acné passen we 4 tot 6 sessies in totaal toe, 1 maal per week.

Wat is een Clinische Peeling ?

Deze bestaat uit een gecontroleerde agrssieve behandeling van het huidoppervlak met een chemisch zuur om de huid te exfoliëren en oude cellen, die beschadigd of dood zijn los te maken. Deze worden vervangen door een nieuwe geregenereerde huid, die glad en echt is en minder oneffenheden en rimpels heeft. Een essentiële behandeling om acné te stoppen.

Clinical acné peeling
30 min.
€ 65,00