Make-up ...niets te maken met glamoureuze looks, alles te maken met je goed voelen !

 

Wij werken uitsluitend met de minerale make-up van Jane Iredale  omdat onze filosofie is een gezonde huid is een stralende huid ... 

Jane Iredale is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Innovatieve formules die de strijd tegen huidveroudering aangaan, voor een mooie gezonde huid.

Trendy kleuren voor het creëren van de mooiste looks

Aangepast aan jouw huidskleur, de huidverzorgende foundations zijn verkrijgbaar in een wijde verscheidenheid aan tinten.

Perfecte dekking van onzuiverheden en roodheden. Onze foundations en consealers geven een buitengewone dekking die je nauwelijks moet bijwerken.

Niet comedogeen. De huid blijft ademen en functioneert normaal.

Zonnebescherming. De Skin Cancer Foundation raadt onze SPF producten aan als doeltreffende breed spectrum zonnebescherming.

Niet getest op dieren. Gecertificeerd door Leaping Bunny program en PETA

Minimaal risico op allergieën. Hypoallergeen en dermatologisch geteste formules die de huid niet irriteren.

Make-up
Make-up met serum
€ 30,00
Professionele bruidsmake-up (+ proefmake-up)
€ 85,00
Permanente make-up

Momenteel kunnen wij u geen data voor permanente make-up aanbieden.

MPM / Microblading wenkbrauwen

 

MPM is de nieuwe generatie van Semi Permanente make-up.

Wenkbrauwen zijn belangrijk in een gelaat, met de MPM techniek kunnen we uw gelaat expressie, volume en balans geven. We hebben verschillende mogelijkheden om met schaduw of poeder effect, solid, strokes of 3 D effect te werken en zo wenkbrauwen die teveel epilaties gehad hebben een mooie natuurlijke uitdrukking te geven.

Wij werken met een zachte skinlift techniek om pigment onder de huid aan te brengen en dit zonder de huid te traumatiseren Deze techniek geeft ons de mogelijkheid om een mooie 3D te creëeren.

De voordelen zijn vooral CONTROLE en PRECISIE voor ons als skin experte maar voor u als klant een natuurlijk effect, een snelle genezing, veilig, minder pijnlijk ( de roodheid verdwijnt binnen enkele uren ), aanpassingen mogelijk met de leeftijd.

 Na 4 tot 6 weken komt u terug  om een touch-up behandeling, we controleren ons werk en werken eventueel bij waar nodig, indien u uw kleur intenser wil kunnen we nog aanpassingen doen. Het resultaat blijft tot 1,5 jaar. De houdbaarheid hangt af van uw levenswijze ( veel zon, peelings,... ) en uw huidtype.

Uiteraard  werken we volgens de hygiëne voorschriften en met EU-gecertificeerde pigmenten. 

Er is tot nu toe nog geen enkele medische rapportage van een allergische reactie geweest, het pigment bestaat uit glycerine,alcohol en pigmentpoeder dat natuurlijk is.

Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om een optimaal resultaat te behouden.  Deze keuze is aan u.

Wij creëren uw wenkbrauwvorm gebaseerd op de normen van de esthetiek! MPM is een manuele make-up technologie en creëert in een handomdraai de natuurlijke en stijlvolle wenkbrauwen waar u steeds van droomde. 

Voordelen:

  • Altijd perfecte en natuurlijke  wenkbrauwen.
  • Geen tijdverlies met het dagelijks tekenen en inkleuren.
  • Na en tijdens sporten, zwemmen of sauna: geen make-up meer nodig.
  • Veilige techniek.
  • Snel genezingsproces.
  • Goedkoper dan machinaal gepigmenteerde wenkbrauwen.
  • WE CREATE HAPPINESS !   love my job :-)

Prijs € 250 tot max € 300 naargelang uw wensen, we kunnen een juiste prijsindicatie geven na een nazicht van uw wenkbrauwen en bespreking van uw wensen/ mogelijkheden.

De prijs is inclusief intakegesprek,het in model brengen van de wenkbrauwen, de behandeling, nazicht na 4 tot 6 weken (  eventueel 2de behandeling indien nodig ) en de nabehandelingscrème.

Prijzen van touch up behandelingen zijn steeds bespreekbaar, en gelden tot 16 maanden na de eerste behandeling.

INDIEN U EEN AFSPRAAK WENST TE MAKEN LEES DAN ZEKER EERST HIER DE CONTRA - INDICATIES

Meer inlichtingen in ons instituut.

 

FOTO'S VOOR EN NA MPM
120 min.