Wij zijn gediplomeerde gespecialiseerde voetverzorgsters, steriliseren  ons material en werken alleen met de beste producten. Onze specialisaties liggen echter op huidverbetering en daarom hebben wij besloten om geen nieuw klanten meer aan te nemen voor enkel voetverzorging. U kan bij ons terecht voor combi verzorgingen ( gelaat en voetverzorging samen ) maar niet meer alleen voor voetverzorging. Onze passie ligt bij huidverbetering en wij willen dan ook onze vaste klanten voldoende kans geven om afspraken te maken.

Wij danken u voor uw begrip. 

Pedicure en manicure
Pedicure
€ 40,00
Gespecialiseerde pedicure
€ 43,00
Pedicure en semi-permanente nagellak
€ 55,00
Pedicure en wellness feet
€ 55,00
1 kunstnagel op grote teen bij verlies nagelplaat
€ 10,00
Manicure
€ 25,00
Manicure en wellness hands
€ 40,00
Lakken nagels
€ 5,00
Lakken nagels apart
€ 10,00
Semi-permanente nagellak
€ 36,00
Afhalen semi-permanente nagellak en verzorging
€ 25,00
Kunstnagels
€ 70,00
Bijwerking
€ 47,00
Bijwerking met color afwerking
€ 49,00
Herstelling
€ 6,00
Afhalen en verzorgen
€ 30,00
Gellak

De ultieme semi-permanente nagellak.

Wij garanderen langdurig perfect gelakte nagels gedurende ten minste 14 dagen. Gellak geeft extra sterkte aan de nagel en heeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder Led licht en zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. Je kan kiezen voor French look of color.

Op naar perfect gelakte nagels!

Semi-permanente nagellak
€ 38,00
Kunstnagels

U kan bij ons terecht voor kunstnagels met acryl. Wij kunnen uw nagels verlengen of uw natuurlijke nagels verstevigen. Wilt u graag een french look, een full color of een volledige naturel, wij geven u graag meer uitleg en advies. Het is van belang om na 3 tot 4 weken een nabehandeling te doen zodat uw kunstnagels in goede conditie blijven. Om uw nagels soepel te houden raden wij aan om dagelijks een goede nagelriemolie te gebruiken.

Uiteraard vinden wij hygiëne zeer belangrijk. Zo wordt na iedere behandeling alles zorgvuldig gedesinfecteerd. Ook uw handen worden ontsmet voor elke behandeling. Wilt u nog graag extra informatie neem dan contact met ons op 014/73.69.87.