Ingrid Scheerens
Perle d’eau, een toplocatie waar het hele team je met een uitzonderlijke deskundigheid tot in de puntjes verwent. Voor mij al van in de begin jaren – zo’n 17 jaar geleden - een heerlijk moment van rust en herbronning waar ik telkens weer gelukkig en blij van word en dat blijft mij nog steeds ieder bezoek verbazen!

 

Nadine Van Gestel Nijlen
Ik denk dat het 20 jaar geleden is dat ik mij voor het eerst liet verwennen bij Perle d'eau, het is wel een tijdje rijden vanuit Nijlen, maar telkens de moeite waard! Samen met een vriendin maken we er een dagje voor onszelf van...en of dit mag! :-) Elke keer komen we er als herboren buiten en kunnen we er weer tegen. Bedankt team Perle d'eau jullie zijn "TOP"! Warme knuffel, Nadine x

 

Nancy Van Winghe Blauberg
Sinds vele jaren ben ik klant bij Perle d'eau. Ik kom er voor verschillende behandelingen/ verzorgingen, maar vooral bij Kristoff voor mijn kunstnagels. Ik verhuisde zelfs mee van " Westmeerbeek " naar "Westel". Geen probleem want ik kom graag bij Tamara, Kristoff en hun hele Perle d 'eau team. Elk van hen geeft je een instant fijn gevoel als je binnenkomt. Een tas koffie of iets fris, het staat altijd klaar, en een fijne babbel uiteraard niet te vergeten. Verder heb ik de indruk dat ze elk op hun eigen terrein goed weten waar ze mee bezig zijn, met top producten en apparatuur van de bovenste plank. Dat alles maakt hen zo speciaal. Kortom: vakmensen. Elke keer dat ik buiten ga kijk ik uit naar de volgende keer. Mijn afspraak is gemaakt, dank u wel en tot gauw :-)

 

Christa Sterckx Herselt
Ik ben al vele jaren klant bij Perle d'eau. Toen het team verhuisde, sprak het voor zich dat ik zou volgen, ook al zou ik daarvoor langer (en verder) moeten rijden. Wat maakt Perle d'eau voor mij the place to be voor verzorgingen? Ten eerste zijn de producten er geweldig. Het gamma is niet te uitgebreid, maar toch is er altijd iets dat op mijn lijf geschreven is. Bovendien worden er regelmatig nieuwigheden geïntroduceerd die net iets meer te bieden hebben dan andere producten die ik ooit geprobeerd heb. Maar nog belangrijker, vind ik persoonlijk, zijn de medewerkers van Perle d'eau. Je kan de producten ook wel elders vinden, maar de persoonlijk aanpak van Tamara en de anderen geeft het instituut een surplus. Zij weten perfect wat mijn huid nodig heeft en de verzorgingen zijn daaraan aangepast. Ook de omgang met de klanten vermeld ik graag. Het team kent mij door en door, wat leidt tot heel fijne gesprekken. Het ene onderwerp is al wat ernstiger dan het andere. Als ik Perle d'eau buiten kom, ben ik helemaal ontspannen en is de stress weg. Niet alleen mijn huid heeft een boost gekregen, maar ook onze babbeltjes hebben deugd gedaan.

 

Joke Diepvens Laakdal
Naast een compleet aanbod in een unieke setting is Perle d'eau steeds up-to-date aangaande de nieuwste technieken, kleuren, upcoming trends enzovoort. De warme en persoonlijke aanpak in combinatie met het professionele advies maken mij reeds 17 jaar een trouwe en vooral tevreden klant! Op naar de volgende 17!